Na początek przesiej mąkę a następnie wymieszaj ją z proszkiem do pieczenia i solą. Rozgrzej rondelek i rozpuść w nim masło po czym dodaj mleko i wodę. Po zagotowaniu wsyp mąkę i ciągle mieszaj. Kiedy zobaczysz, że ciasto zaczyna odklejać się od ścian naczynia znaczy to, że jest gotowe. Po zdjęciu z ognia poczekaj do ostygnięcia i następnie dodaj po kolei jajka.
Po zakończeniu tych czynności mieszaj masę tak długo aż będzie gładka. Połowę tak przygotowanego ciasta wyłóż na okrągłą foremkę, zadbawszy wcześniej aby wyłożona ona była papierem do pieczenia. Piecz w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni Celsjusza przez około 20 minut. Po zakończeniu pieczenia pozwól ciastu ostygnąć i upiecz również drugą połowę ciasta a także przygotuj krem, czyli wbij do garnka jajka, dodaj mąkę, mleko i cukier i ugotuj gęsty budyń.
Ubij mikserem masło i łyżeczką dodawaj do niego uprzednio schłodzony budyń. Krem jest gotowy. Na zakończenie do foremki włóż ciasto, które było schłodzone w pierwszej kolejności i wyłóż na nie krem budyniowy. Przykryj drugim ciastem, posyp cukrem pudrem i GOTOWE. Deser podawaj schłodzony. Smacznego!