Najpierw dodaj do miski jajka. Najlepiej, żeby były już w temperaturze pokojowej. Za pomocą miksera ubij je, po czym dodaj do nich cukier i wymieszaj za pomocą miksera.
Do powstałej masy wsyp mleko, olej, kakao, proszek do pieczenia i mąkę, którą najlepiej jest przesiać przez sito. Nie dodawaj tych składników na raz, najlepiej dodawaj po trochu po czym wymieszaj za pomocą miksera.
Kiedy ciasto będzie równo wymieszane i bez grudek, wlej je do firmy do pieczenia uprzednio wysmarowanej masłem. Włóż do nagrzanego na 180 stopni piekarnika i piecz przez 25 minut.
W tym celu w garnku zmieszaj ze sobą mleko, cukier, olej i mąkę ziemniaczaną.
Zagotuj je z kakao. Gdy wszystko się połączy dodaj czekoladę i mieszaj aż uzyskasz gładką masę.
Gdy ciasto będzie gotowe, pokrój je na prostokątne kawałki i zrób otwory za pomocą wykałaczki, aby mogło oddychać.
Pokryj je polewą a następnie odstaw na jakiś czas, żeby wszystko zastygło. Na wierzchu możesz ułożyć na przykład orzechy.